Politica de confidentialitate

Website-ul www.terapeutiuliadolipschi.ro apartine Cabinetului de Psihoterapie Iulia Dolipschi.
Chiar de la aparitie, entitatea deținătoare a fost permanent preocupata de respectarea tuturor regulamentelor in vigoare. Iar Regulamentul pentru protectia Datelor Personale, cunoscut sub denumirea de GDPR, nu este o exceptie.
Din consideratie pentru cei care vizitează prezentul website sau care folosesc formulare implementate pentru a comunica ceva, avem grija de securitatea datelor personale pe care acestia ni le furnizeaza.
Cabinetului de Psihoterapie Iulia Dolipschi, cu sediul in București, acționează în calitate de operator date personale în vederea desfășurării activității de profil.
Astfel, precizăm că datele personale furnizate prin intermediul acestui website sunt folosite pentru a comunica mai ușor și pentru a ne putea desfășura activitatea specifică: realizarea de activități specifice cabinetului nostru de psihoterapie, îmbunătățirea activității (customer care), îndeplinirea de obligații legale față de anumite instituții, trimiterea unor oferte și materiale promoționale.
În ceea ce privește activitatea de marketing, ne luăm angajamentul de a vă trimite informații cu privire la produsele și serviciile noastre, doar în cazul în care am obținut acordul dumneavoastră pentru realizarea acestui lucru.
Totodată, vă menționăm faptul că datele cu caracter personal pe care ni le furnizați, pot fi comunicate exclusiv următorilor destinatari: dumneavoastră – în calitate de persoanaă direct interesată și vizată, personalului societății, autoritatilor centrale si locale – conform dispozitiilor legale, doar atunci cand este cazul, persoanelor imputernicite de societate (firme de curierat si firma de hosting).
Avand in vedere legislatia intrata in vigoare, va aducem la cunostinta faptul ca dumneavoastra aveti urmatoarele drepturi pe care le puteti exercita neingradit:
– Accesarea datelor personale pe care le detinem despre dumneavoastra;
– Rectificarea datelor personale pe care ni le-ati furnizat;
– Retragerea consimtamantului privind prelucrarea datelor cu caracter personal;
– Opozitia privind oferirea datelor personale;
– Posibilitatea de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau altor instante competente, atunci cand gasiti acest lucru necesar.
Daca sunteti de parere ca informatiile furnizare mai sus contravin preferintelor sau principiilor dumneavoastra, va rugam sa nu utilizati website-ul sau sa nu furnizati date personale. Tineti insa cont de faptul ca anumite servicii, precum cel de vanzare, sunt conditionate de preluarea acestor date.
Daca considerati necesara obtinerea mai multor detalii cu privire la modul in care societatea noastra prelucreaza datele cu caracter personal, va rugam sa ne trimiteti o cerere pe adresa de e-mail dolipschi@gmail.com, iar noi o sa va raspundem in cel mai scurt timp posibil.